Tilbakemeldinger

BOK OMTALER FRA LESERE

Nå har jeg endelig fått begynt å lese i boken , Min reise i tid og rom.

Synnøve Elise Sivertsen:

Jeg har ledd jeg har grått . Så mye vakkert, og av ærlighet der , som jeg også gjenkjente fra mitt eget liv. Så sterkt og vakkert beskrevet . Mine tanker i og lese denne vakre biografi , var en regelrett følelse av medfølelse, og at vi ikke er Alene . Ikke mer, føle seg som en ensom liten bortgjemt skygge ,. Men kom ut, kom fram med all vår styrke ,.i alle dine regnbuens farger. Ingen står alene .Der har Reidun mye og fortelle oss, og ikke minst , hjelpe andre mennesker på sin vandrings vei i livet . Hjertelig takk Reidun Haavik for din vakre bok , og for at jeg fikk følge deg gjennom din regnbue reise

Kjære Reidun .

Nå har jeg lest boken din opp og ned flere ganger. Det er en lærerik og god bok for oss som prøver å forstå oss selv. Det var mye jeg lurte på underveis , men fikk et god svar i alt jeg lurte på.

Det er en god framstilling på livet , og svik , kjærlighet og selvrespekt.

Læren om hvordan et menneske forstår seg selv, lære å elske seg selv som den sjel en er. Samtidig får en innføring av det åndelige liv.

Dette er nesten en lærebok for oss som er på søken etter sannheten og det åndelige liv. Anbefaler den sterkt. Her er det bilder av ånder og orber, slik at du vet hva det er. Boken fikk meg til å se det skjulte i mitt liv, ville ikke vært foruten den en dag. Anbefales og lese, og tenke. Hva er egentlig viktig her i livet. Det fant jeg ut var sannheten og kjærligheten til deg selv. Tusen takk Reidun,det var en mening at jeg traff deg.

Tusen takk for at jeg fikk lese din bok. Jeg kommer sikkert til å lese den igjen.

Med vennlig hilsen

Wenche Roksvåg

Kristiansund

ANNE KRISTINE HAUG:

Jeg kjente meg igjen med en gang i boken din da det gjaldt barndom/ungdomstid og «forsvarsmekanisme» (psykologens uttalelse for adferdsproblemer). Etter jeg har blitt voksen, og blitt interessert i det alternative, har jeg alltid tenkt over det med og elske seg selv. «Hva er det for noen selvopptatte kjerringer sitter her og tjater om». Det er det jeg har tenkt om den saken til jeg leste boken din. Plutselig sto svaret rett foran øynene mine. Tilgi, og gå videre. Klarer ikke helt å si til meg selv at jeg elsker meg selv, men hadde da en lengre samtale i speilet for noen timer siden. Følte meg litt «sprø», men det er OK. Bildene du har lagt ut, fikk jeg gåsehud av. Har sett noen av de før, men aldri forstått titler og innhold før jeg leste boken. Man må bare bli glad i forfatteren, for forfatteren er kjærlighet. Anbefales på det varmeste til alle. Det er sikkert et eller annet dere lurer på også. Svar får dere.

MARIANNE SANDVIK ØVERLAND

I Reidun Haaviks fantastiske bok med utrolige bilder skriver hun åpent og uredd om seg selv og sine egne prosesser..Jeg har lest boken to ganger og har også brukt den som oppslagsverk eller bare for å se på energiene hun har fanget opp med sitt kamera. Det er til tider sterk lesning å gå inn i deler av Reiduns historie om overgrep og vold som hun skriver ærlig og usminket om. Budskapet hennes slik jeg oppfatter det er å søke innover i seg selv. Det er å åpne hjertet for kjærligheten for å bli hel. Jeg har utdannelse innen helsesektoren både somatisk og psykiatrisk og etter min mening er dette en bok veldig mange vil ha nytte av for å komme litt nærmere seg selv og kanskje starte opp sine egne indre prosesser.

MONA DANIELSEN PETTERSEN

Anbefales på det varmeste! En påminnelse om å elske oss selv, at vi alle er verdifulle og unike i kjærlighet og glede! – og fantastiske bilder! Takk, Reidun!

ANN KRISTIN ELIASSEN

Reidun Haaviks bok,

Min reise i tid og rom. Dette var virkelig en bok som fikk meg til å reise frem og tilbake i tid, og åpnet opp rom som var lukket, ikke minst åpnet opp nye. Det var rett og slett en utrolig avslappende bok som dro meg med på en eventyrlig reise, og ikke minst alle de fantastiske bildene

Den inneholder regelrett hele følelses registeret, og vil absolutt anbefale ALLE å lese den, om du har evner eller ikke, for det er garantert NOE du vil kjenne på i den boken, ene eller andre måten Så tusen takk for den fantastiske reisen Reidun, og gleder meg stort til fortsettelsen, når tiden er der

LØYP Å KJØYP, Etter min mening så er det absolutt IKKE noe å nøle på, for det kreves en vanvittig styrke for å få skrevet den boken, ALL ære til deg kjære Reidun

IRENE GROVEN RØSTAD

Så har jeg lest en kjempe flott bok , veldig gripende bok og lærerik.. Anbefaler denne boken, den fyller hjertet med kjærlighet og forståelse og bildene er flotte og fylt med energi. Livets visdom <3 <3 Takk for at jeg fikk ta del i ditt liv.

TORILL BERGER

5 av 5 stjerner

Magisk, spennende, fortryllende lesning. Man får også en god del tips til selvutvikling, noe som er helt nødvendig om man lever et spirituelt liv. kjærligheten er tråden i boken din.

Fantastiske bilder og malerier, og helt vidunderlig å lese om hvordan maleriene ble til og hvordan du snakker til oss gjennom dine malerier linken mellom foto, malerier og vitnesbyrd er bare helt magisk, tror jeg kommer til å lese den flere ganger.

Torill Berger.

LIV ÅNESBUG

Denne boken er utrolig spennende og med fine egenproduserte illustrasjoner. Bildene er ikke manipulerte, som så mange med slikt unikt innhold er. Æ oppfordre alle som er litt alternativ til å lese denne. Virkelig en herlig og innholdsrik bok. Og dere som bare e nyskjerrige…Da er dette rette boken for dere… Æ har lest den.

Lagt til: 06/09/2012 av Liv Ånesbug

SIV BYLUND

kjære Reidun . Litt forskjellige opplevelser har vi hatt , men ikke mange . DET er som å lese om seg selv.

PUSSIG men jeg maler jeg også

TAKK for at du skrev den boken ,

jeg vokser på den. STOR BAMSEKLEM .

NINA CHRISTIN NILSEN

Min omtale av Reiduns Haavik sin bok ` Min reise i tid og rom ` En fantastisk Skjønnhet og Kjærlighet som er budskap fra Universet og den andre siden ( åndeverdenen ) . Bildene som er tatt i Kjærlighet og omsorg til alt rundt oss , har hun klart å fange inn på kamera . Etter mitt syn er det bilder , og ord som viser oss hva som vi selv er en del av , og er rundt oss . Alt er energi , bare vi lar vår sjel bli åpen og fylt av kjærlighet til alt som er , og alltid har vært der . Vi er alle fylt av denne kjærlighets krafta som er i bildene til Reidun , men vi må åpne opp å se, og føle det . De fantastiske bildene Reidun har tatt må bare deles med alle slik at vi kan forstå, at vi aldri er alene . Det er en stor kjærlighetskraft som prøver å nå oss, bare vi selv kan slippe det inn. Reidun Haavik er budbærer med sine kjærlighets bilder, da hun er en stor del av den kjærlighets krafta selv. Må hun nå ut til alle med kjærlighet og budskap Tusen takk

NITA SWEENY

Jeg har lest Reiduns bok mange ganger og for hver gang finner jeg en ny juvel å ha i mitt indre skattekammer. Hun forteller liketil og ujålete om sin ferd gjennom livet og ulike former for kjærlighet. Jeg vil si hun går fra «tenke» betinget kjærlighet til ubetinget, men det er mine ord. I sin fortelling er hun brutalt ærlig om seg selv om erfaringer gjort som ikke er like behagelig. Her er ingen snobberi, men hennes ord om hennes ferd og absolutt ingen formaninger. Så befriende! 🙂

Fotoene har jeg fundert på utrolig mye og tenker hver gang, nei det må være noe rart med det kamera til Reidun, til jeg tusler ut med eget kamera midt i natten og får de merkeligste energier iblant. Kjenner at bildene berører meg uansett hvor rasjonelle jeg prøver å være. Som da jeg var liten pike og satt en sjelden gang i en storslått kirke og følte en dyp tilhørighet med noe større enn meg selv.

Klem Nita

LIV ÅNESBUG

Hei og god formiddag. Fikk boka di i går og den er utrolig spennende. Skumleste litt i går kveld og kikket på bildene dine. Det e så godt skrevet at jeg blir målløs. Du e flink og skal ha all ros og takk for at du deler dette med oss. Det er litt av en gave du har fått. Kjæmpeklæm fra mæ. Æ glede mæ te å læs resten av boka. Ha en super dag videre. ♥

For dokker som enda ikke har sett eller lest boka vil jeg bare si;» dokker går glipp av en virkelig fin opplevelse». Æ har den og den rører ved mye som er aktuelt akkurat i dag. Du får en innsikt i en verden du aldri kunne forestilt deg. Og blir kjent med et herlig, positivt og medmenneskelig menneske som har veldig mye kjærlighet å gi og formidle. Om du har tenkt å skaffe deg ei bok før jul eller senere, hadde jeg villet satse på denne. Takk for ei super bok Reidun Haavik, med ønske om en skikkelig fin førjulstid. ♥

ANN BRIT FLØ: Fantastiske bilder i boken din Reidun. ♥ Dem står i kø for at du skal være demmers budbringer på at vi blir passet på og ikke er alene. ♥ ♥

HEIDI K. MYKLESTAD: Hei hei endelig kommmm boken om deg 🙂 har ventet lenge 🙂 må & så si at utstillingen din på Bjørkheim , gjorde sterkt inntrykk på meg 🙂 du har virkeligt ett stort talent 🙂 kanskje det en gang henger ett bilde i vårt hjem 🙂 stå på å lykke til Reidun 🙂 klem

ANN HELEN NYHUS:

Vil du ha en herlig opplevelse i form av en bok så er denne til anbefaling:) Tusen takk Reidun Haavik

Fyyy søøøren så fin bok du har gitt ut vennen min, og tuuuusen takk for den vakre boka som kom i posten i dag, har tatt bilde av den og skal legge ut bilde av den i morgen, og for noen vakre bilder du har i boka:)♥♥♥ Tusen takk du flotte kvinne… kjærlighet til deg:)♥♥♥

MAGNHILD ANNA KOZALA: Hei..har nettopp lest boka di Reidun..utrolige vakker å ikke minst bildene som du har tatt..takk♥

DAN RUNDBERGET: Får vel dykke ned i boka til Reidun Haavik igjen da!! Beste boka jeg har lest noen gang..:)

TURID FURHOLT: Da har jeg lest boka: nydelig !

Mye gjenkjennelse, noe nytt og noe litt «fremmed»: superbok og fantastiske og inspirerende bilder

BJØRG TORI NARVESEN

Jeg har lest boka di Reidun og er imponert og også har jeg fått mer tro på meg selv og at jeg ikke er helt ute på «jordet» tusen takk, og takk for de fine fotografiene.

Bjørg

MONA DOKKEN

Denne helgen har jeg nesten bare gjort alt jeg har lyst til. Dvs slappe av og kose meg. Jeg har dermed fått lest en del i boken den. Så kjekt å få lov til å få lese om din reise. Jeg skal begynne på kap. 8 så har litt av boken igjen. Det jeg har lest til nå har vært veldig interessant. Jeg må stoppe opp inn i mellom og la ordene gli inn. Noe kjenner jeg meg igjen i mens andre ting er nye for meg. Samtidig er det og litt kjent. Føler med deg i dine vanskelige opplevelser, samtidig er det kjekt å lese hvordan du jobber deg videre og lander der du skal.

Anbefaler andre å lese boken. Dette er ord til ettertanke. Gleder meg til å lese resten.