Om Meg

Reidun Haavik


Bor på vakre Bjorøy utenfor Bergen, og jeg nyter det å ha nærhet til sjøen igjen.

Som hobby så lager jeg personlige sjele malerier til folk både i innland og utland. Sendt bilder både til, New Zealand, New Orleans, Danmark og Sverige og så klart litt rundt om i hele Norge. Bruker myk pastell, voksmaling, akryl, akvarell. ‘En sjelden gang også oljemaling. Holder kreative/intuitive malekurs. Når noen ønsker det.

Er så utrolig kjekt å kunne inspirere og bli inspirert. Ga ut min første bok i 2012. Min reise i tid og rom, bok 2 gitt ut i 2021 begge gitt ut både som trykt og som elektronisk fil. Bok 1 er kun som ebok nå.

Stadig noe mer som vil med av opplevelser og erfaringer. Bøkene jeg skriver er levende og full av energi. De er som en uendelighet med portaler. Som åpner gamle og ikke minst nye rom i en.

Jeg begynte å skrive en krystall diktbok. Der jeg ved å ta kontakt med de ytre og indre krystaller, rett og slett får opp vakre dikt full av visdom. Som vil bli skrevet.

Jeg reiser noen ganger rundt på alternativ messer, der jeg og lager sjele malerier. Disse er det da din sjel som forteller min sjel/bevissthet til bevissthet hva, hvor og hvordan jeg skal lage. Farger jeg skal bruke og former. Hvor på arket de skal være. I dette så er jeg blitt fortalt om både hus som er blitt renset. Og at en ser både fortid/fremtiden i de. Alt er jo i nuet. Det er mikrobiologiske bilder som viser et ytre bilde av det indre, som en hyggelig dame fortalte meg på messe i 2020. Ja det er det og.

Litt av grunnen til at jeg lager disse er at jeg ønsker å jobbe for at flere og flere lærer å stole mer og mer på eget hjerte og sinn. Bevissthet, magefølelse, intuisjon eller hva en enn vil kalle det. Den ubevisste hjerte og sjels viten som bare vet og bare er. Lærer å lytte inn i dypet av seg selv. Så bildene gjør jeg ingen tolkninger av. De er ment å bli sett og tolket med egne øyne, sjel, hjerte og sinn. De kan på den måten være en hjelp til selvhjelp når det kommer til å lytte til seg og sitt.

Tar imot til thai massasje. Enten hjemme hos meg selv eller på messer.

Rett og slett fordi jeg ønsker å dele videre litt av det jeg selv har hatt så stort utbytte av. Både fysisk og psykisk. Det er og en av grunnene til at jeg har skrevet bøkene.

De av maleriene som er mine egne prosesser som er malt og som har hjulpet meg. Kan og hjelpe andre i deres prosesser.
Alle malerier jeg legger ut på siden er tilsalgs, unntatt de jeg noterer på som er i privat eie. Eller allerede er solgt.

Håper siden blir både til glede, undring og inspirasjon på mange måter.

Hilsen

Reidun

Smil i hjerte,

smil i sinn.

Smilet fra hjertet,

når alltid inn.

Et lite dikt jeg skrev for noen år siden.